Betalen & verzenden

Betalen

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen enkele minuten een bestelbevestiging via de mail. Hierin vindt je een overzicht van de bestelling en de opsomming incl. eventuele  verzendkosten. Na betalingsingang ontvang je hierover een bevestiging via mail.
Gelieve er rekening mee te houden, dat we pas na betalingsingang met de productie beginnen, de gekozen betaalmethode kan dus invloed hebben op de verzendtijd.

Voor het geval, dat de betaling door bijvoorbeeld een technische storing niet gelukt is, vindt je in de bestelbevestiging een link terug naar de betaalpagina. Je hoeft de order dus niet opnieuw te plaatsen.

iDEAL Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling.
KBC/CBC Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
Bancontact Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.


Wij maken gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een coderingmethode om via internet verstuurde gegevens te beveiligen. De verstuurde klantgegevens kunnen door niemand anders dan de ontvanger worden waargenomen. Zo betaal je altijd 100% veilig.