Betalen

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen enkele minuten een bestelbevestiging via de mail. Hierin vindt je een overzicht van de bestelling en de opsomming incl. eventuele  verzendkosten. Na betalingsingang ontvang je hierover een bevestiging via mail. Gelieve er rekening mee te houden, dat we pas na betalingsingang met de productie beginnen, de gekozen betaalmethode kan dus invloed hebben op de verzendtijd. Voor het geval, dat de betaling door bijvoorbeeld een technische storing niet gelukt is, vindt je in de bestelbevestiging een link terug naar de betaalpagina. Je hoeft de order dus niet opnieuw te plaatsen. Wij maken gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een coderingmethode om via internet verstuurde gegevens te beveiligen. De verstuurde klantgegevens kunnen door niemand anders dan de ontvanger worden waargenomen. Zo betaal je altijd 100% veilig.

iDEAL

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling. Deze betaalmethode is gratis.

PayPal

Indien je kiest om met PayPal te betalen, wordt je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna wordt je bestelling direct verwerkt. Deze betaalmethode is gratis.

MasterCard

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Deze betaalmethode is gratis.

Maestro

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je  eigen vertrouwde internetbetaalomgeving.

VISA

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Deze betaalmethode is gratis.

Overboeking

Vermeld bij overboeking altijd het bestelnummer. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen dan zullen we je bestelling annuleren. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij de betaling hebben ontvangen én als de bestelling is verzonden. Deze betaalmethode is gratis. Onze betaalgegevens: IBAN NL60ABNA0535570139 BIC ABNANL2A

Verzenden

PostNL

Verzendkosten Verzendkosten binnen Nederland: € 4,95 Bij besteding vanaf € 50,- GEEN verzendkosten.
Normale verzending: op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Afhankelijk van het volume van de producten in de bestelling, versturen wij de bestelling als brievenbus pakket of als PostNL  pakket.

Afhalen

Het is mogelijk om uw bestelling af te halen bij Go Mama. Als u dit in het opmerkingenveld aangeeft dan zullen wij u telefonisch of per mail op de hoogte stellen wanneer de bestelling voor u klaar ligt. U betaalt dan vanzelfsprekend geen verzendkosten.  Die betalen wij u bij het afhalen van de order terug. Wij zijn gevestigd aan de Gildeweg 19 c (4383 NH) en geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.00 uur.

Buitenland

Bestelling naar het buitenland verzenden? Wij hanteren de standaard verzendkosten van PostNL voor verzending naar het buitenland.