Verzending & bezorging

Wat is de levertijd van mijn cadeau?

Voor de meeste cadeaus met een bezorgadres in Nederland geldt: voor 14:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Als je zeker wilt weten wanneer je jouw cadeau kunt verwachten, klik je op het cadeau van jouw keuze. Op de productpagina vind je de levertijd direct onder de prijs.
 

Wanneer betaal ik geen verzendkosten?

Bij een bestelbedrag boven de € 50,00 betalen wij de verzendkosten. Dit geldt alleen voor afleveradressen in Nederland.
 

Hoe weet de ontvanger wie het cadeau gegeven heeft?

Je kunt altijd jouw eigen naam of tekst toevoegen aan jouw cadeau. Wil je op een andere manier laten weten dat het cadeau van jou afkomstig is? Kies dan voor het gratis cadeaukaartje. Wanneer je geen van deze opties kiest wordt jouw cadeau “anoniem” verstuurd.
 

Hoe wordt mijn cadeau verzonden?

Je kunt je cadeau op verschillende manieren laten leveren. Past het door de brievenbus? Dan betaal je € 4,00 verzendkosten. Is het pakketpost of gaat het naar een afhaalpunt, dan betaal je € 6,95. Wij werken voor brievenbuspakketen en pakketpost samen met DHL. In de bevestiging van de verzending kun je ook terug zien wie jouw pakket gaat bezorgen en ontvang je de bijbehorende ‘track & trace’ code.
 

Past mijn pakket door de brievenbus?

In de bevestiging van de verzending van jouw cadeau kun je terug vinden of je cadeau door de brievenbus past.
 

Wat zijn de bezorgdagen?

DHL brengt onze pakketten op maandag tot en met zaterdag bij je langs. 
Kan ik mijn pakketje volgen?
 
Zodra je cadeau wordt verzonden ontvang je per mail de bevestiging van de verzending met daarin de track & trace code.
Vanaf 22:00 uur kun je met deze code zien hoe laat jouw bestelling de volgende dag wordt geleverd.
 

Is mijn bestelling al verzonden?

Zodra we je cadeau hebben verstuurd, ontvang je een bevestiging per mail. Je kunt ook in je Go Mama account de status van je bestelling terug zien.
 

De Track & Trace doet het niet, wat moet ik doen?

Check altijd eerst of je cadeau al door ons verzonden is. Als dat het geval is en de track en trace code werkt niet, neem dan contact op met onze klantenservice.
 

Hoelaat wordt mijn pakket geleverd?

Alle pakketten worden tussen 8 uur in de ochtend en 21 uur in de avond geleverd. H
Als je hebt gekozen voor een levering op een afhaalpunt, houdt dan de track en trace code in de gaten. Zo weet je precies wanneer je pakket daar klaar ligt. Specifieke informatie kun je inzien met de track & trace code. Hier zie je ook of de post misschien wat vertraging heeft opgelopen.
 

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben?

Heb jij een brievenbuscadeau besteld? Dan hoef je niet thuis te zijn en levert de postbode het cadeau door de brievenbus. Wanneer jouw cadeau valt onder pakketpost en je bent niet thuis tijdens het bezorgmoment, dan gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde service punt. Je kunt het hier de volgende werkdag ophalen. Je ontvangt in dit geval een briefje in de brievenbus. Via de code op het briefje kan je ook een andere afspraak met de bezorger maken. Je doet dit op de website van DHL.