Betaalmethodes

Betalingsmogelijkheden

De betaling kan in de vorm van iDeal (Mollie Payment) betaalmogelijkheden plaatsvinden. Go Mama  heeft het recht om de keuzemogelijkheden van de betalingswijze waartussen een klant kan kiezen, afhankelijk van de waarde van de bestelling, de regio waarnaar de zending moet worden verstuurd of andere zakelijke criteria, te beperken.

Wanneer de door de klant gekozen betalingswijze, ondanks de contractuele uitvoering door Go Mama, in het bijzonder wanneer betaling door een tekort op de rekening van de klant of door het opgeven van onjuiste gegevens niet kan worden uitgevoerd, is de klant verplicht om Go Mama of de door Go Mama met de afwikkeling belaste derden de hierdoor ontstane meerkosten te betalen.

Bij het niet nakomen van de betalingsverplichting door de klant, heeft Go Mama het recht haar vordering in handen te geven van een incassobureau en de voor de betaling noodzakelijke persoonsgegevens aan deze derde partij door te geven.
b) Wanneer derden bij de afwikkeling van de betaling worden ingeschakeld, wordt de betaling ten opzichte van Go Mama pas dan geacht te zijn voldaan, als het bedrag conform de overeenkomst aan de derde partij ter beschikking is gesteld, zodat de derde partij daarover zonder enige beperking kan beschikken.

Belgische klanten kunnen BTW vrij aanvragen via de email info@gomama.nl.nl standaard sta het op BTW.
BTW die belast zijn in eerdere bestellingen kunnen helaas niet hersteld worden op terugwerkende kracht.

Bestellingen die per bank betaald worden dienen binnen 3 werkdagen binnen te zijn anders wordt de order geannuleerd en de producten weer op voorraad gezet.

 

iDEAL Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling.

 

KBC/CBC Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

 

Bancontact Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

Wij maken gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een coderingmethode om via internet verstuurde gegevens te beveiligen. De verstuurde klantgegevens kunnen door niemand anders dan de ontvanger worden waargenomen. Zo betaal je altijd 100% veilig.

Verzendkosten, Betaling en Track & Trace

De kosten van de verzending van uw bestelling wordt weergegeven bij de betaling.
Wij werken met PostNL en hanteren de standaardkosten van PostNL € 4.95 per pakket.

Bestellingen boven de € 50 euro worden gratis geleverd. Dit gebeurt automatisch tijdens het afrekenen.

Betaling gaat altijd via iDEAL online das snel, makkelijk en vooral veilig. Onze shop is beveiligd met een SSL certificaat.

Na de betaling ontvangt u gelijk een Factuur via de email met de Track & Trace zodat u uw bestelling kunt volgen.

Wij verzenden al onze bestellingen via PostNL. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een mail van PostNL dat uw bestelling onderweg is, met de link in de mail van PostNL kunt u uw bestelling volgen.